Forbrugerorganisering i Vestnorden (København : Nordisk ministerråd, 2004)
Ud fra erkendelsen af, at forbrugerinteresser i Island, Grønland og Færøerne bør styrkes, har man undersøgt, hvordan og i hvilken grad man kan drage nytte af de erfaringer de nordiske nabolande har gjort på det forbrugerpolitiske område. Man har indrettet sig forskelligt i henholdsvis Færøerne, Island og Grønland såvel lovgivningsmæssigt som organisatorisk, ligesom også størrelsen af den offentlig finansielle støtte er forskellig. Også indflydelsen fra frivillige forbrugerorganisationer er forskellig. Rapporten søger at gøre rede for en optimal organisering af forbrugerarbejdet i de vestnordiske samfund med begrænsede økonomiske ressourcer – især med henblik på forholdet mellem forbruger- og konkurrencemyndigheder.