Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser

Hovedmålet med prosjektet har vært å skaffe til veie ny kunnskap om hvilke nivåer av fett og fettsyrer som kreves for å sikre produksjonen av en robust atlantisk laks i ulike livsfaser og under ulike produksjonsforhold. Resultater fra prosjektet viste at fôring med en planteoljerik diett i ferskvann...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Ruyter, Bente, Sissener, Nini, Lutfi Royo, Esmail, Hundal, Bjørg Kristine, Berge, Gerd Marit, Glencross, Brett, Huyben, David, Gjøen, Tor, Andresen, Adriana Magalhaes Santos, Bæverfjord, Grete, Høglund, Erik, Powell, Mark Darryn, Bou, Marta, Selvam, Chandrasekar, Østbye, Tone-Kari K, Liland, Nina Sylvia, Rosenlund, Grethe, Sigholt, Trygve, Stubhaug, Ingunn, Evensen, Øystein, Krasnov, Aleksei, Mørkøre, Turid
Format: Report
Language:unknown
Published: Nofima AS 2021
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/11250/2756520