Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø

Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan sty...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Olsen, Ragnar Ludvig, Strøm, Terje, Sunnanå, Knut, Akse, Leif, Edvardsen, Torgeir
Format: Report
Language:unknown
Published: Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø 2000
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11250/2574298
id ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2574298
record_format openpolar
spelling ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2574298 2023-05-15T18:34:17+02:00 Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø Olsen, Ragnar Ludvig Strøm, Terje Sunnanå, Knut Akse, Leif Edvardsen, Torgeir 2000 application/pdf http://hdl.handle.net/11250/2574298 mis unknown Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø Nofima rapportserie https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c urn:isbn:82-7251-450-8 http://hdl.handle.net/11250/2574298 cristin:1175223 13 11/2000 Research report 2000 ftnofima 2022-11-18T06:51:08Z Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige. Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø publishedVersion Report Tromsø Nofima Knowledge Archive (Brage) Tromsø
institution Open Polar
collection Nofima Knowledge Archive (Brage)
op_collection_id ftnofima
language unknown
description Rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt for å fremme forslag til ny strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø for nye FoU-tilbud til sjømatindustrien. Gruppen fikk i oppgave å gi innspill til styrene i Norges Fiskerihøgskole og Fiskeri¬forsk¬ning om hvordan de to institusjonene i samarbeid kan styrke satsingen overfor norsk fiske- og sjømatindustri. Gruppens anbefalinger er at styrene i Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning fatter følgende beslutninger: At: " det blir inngått en samarbeidsavtale mellom Norges fiskerihøgskole og Fiskeri¬forskning som omfatter FoU og undervisning innenfor næringsmiddel¬området; " det arbeides mot Norges forskningsråd for å få et Strategisk program (SIP/SUP) innenfor marin næringsmiddelproduksjon lagt til Tromsømiljøet; " det nedsettes en faggruppe som går gjennom studieplanene for industri¬relevante kurs i næringsmiddelfag ved Norges Fiskerihøgskole B med sikte på felles bruk av personell og infrastruktur til gjennomføring av kandidat- og forsker¬utdanningen; " det initieres et prosjekt for å utrede etablering av nye forsøksfasiliteter som fyller kravene til utvikling av næringsmiddelprodukter/-prosesser. Til utredningen bør det søkes egen finansiering og engasjeres en ekstern prosjekt¬leder; " Norges fiskerihøgskole og Fiskeriforskning samarbeider om etterutdanning og kompetanse byg¬ging i sjømatindustrien. Gruppens anbefalinger er enstemmige. Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø publishedVersion
format Report
author Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
spellingShingle Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
author_facet Olsen, Ragnar Ludvig
Strøm, Terje
Sunnanå, Knut
Akse, Leif
Edvardsen, Torgeir
author_sort Olsen, Ragnar Ludvig
title Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_short Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_full Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_fullStr Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_full_unstemmed Nye FoU-tilbud til sjømatindustri. Forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i Tromsø
title_sort nye fou-tilbud til sjømatindustri. forslag til strategi for fiskeriforskningsmiljøet i tromsø
publisher Nofima AS (tidligere Fiskeriforskning) og Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Tromsø
publishDate 2000
url http://hdl.handle.net/11250/2574298
geographic Tromsø
geographic_facet Tromsø
genre Tromsø
genre_facet Tromsø
op_source 13
11/2000
op_relation Nofima rapportserie
https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=5WO7%2bVA9VLpIVHJvn%2f%2f9IPqo%2bGhFkL%2btNkX8Dnh9spg%3d&docid=047751dfa94f04f7aa4f019d84631691c
urn:isbn:82-7251-450-8
http://hdl.handle.net/11250/2574298
cristin:1175223
_version_ 1766218966550708224