Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009

Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurder...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Østli, Jens
Format: Report
Language:unknown
Published: Nofima AS 2009
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11250/2565948
id ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2565948
record_format openpolar
spelling ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2565948 2023-05-15T15:39:54+02:00 Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 Østli, Jens 2009 application/pdf http://hdl.handle.net/11250/2565948 mis unknown Nofima AS Nofima rapportserie https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=995FmeC7iShNAQtLe198gLxiKcn0e5Sf0QCBlpY0oyY%3d&docid=068c801023ffd429c97d8d2a36a976519 Nofima AS: 20325 urn:isbn:978-82-7251-737-2 http://hdl.handle.net/11250/2565948 cristin:1175187 11 46/2009 Research report 2009 ftnofima 2022-11-18T06:50:57Z Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurdert å være meget bra, men for den franske kunden var loinsen for stor, for mørk og for spaltet. Kunden hadde ønske om å bruke produktet til brettpakking for distribusjon i supermarkeder, men den ble oppfattet som uegnet til denne anvendelsen grunnet nevnte forhold. Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 publishedVersion Report Båtsfjord Nofima Knowledge Archive (Brage) Dalvik ENVELOPE(17.549,17.549,69.072,69.072) Torsken ENVELOPE(17.098,17.098,69.337,69.337)
institution Open Polar
collection Nofima Knowledge Archive (Brage)
op_collection_id ftnofima
language unknown
description Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurdert å være meget bra, men for den franske kunden var loinsen for stor, for mørk og for spaltet. Kunden hadde ønske om å bruke produktet til brettpakking for distribusjon i supermarkeder, men den ble oppfattet som uegnet til denne anvendelsen grunnet nevnte forhold. Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 publishedVersion
format Report
author Østli, Jens
spellingShingle Østli, Jens
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
author_facet Østli, Jens
author_sort Østli, Jens
title Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
title_short Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
title_full Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
title_fullStr Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
title_full_unstemmed Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
title_sort aker seafood: superkjølt torsk og hyse fra båtsfjord via dalvik på island til boulogne sur mer i frankrike - vurdering av produkter hos viviers marins i boulogne sur mer 16. januar 2009
publisher Nofima AS
publishDate 2009
url http://hdl.handle.net/11250/2565948
long_lat ENVELOPE(17.549,17.549,69.072,69.072)
ENVELOPE(17.098,17.098,69.337,69.337)
geographic Dalvik
Torsken
geographic_facet Dalvik
Torsken
genre Båtsfjord
genre_facet Båtsfjord
op_source 11
46/2009
op_relation Nofima rapportserie
https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=995FmeC7iShNAQtLe198gLxiKcn0e5Sf0QCBlpY0oyY%3d&docid=068c801023ffd429c97d8d2a36a976519
Nofima AS: 20325
urn:isbn:978-82-7251-737-2
http://hdl.handle.net/11250/2565948
cristin:1175187
_version_ 1766371998480465920