Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurder...
Main Author: | |
---|---|
Format: | Report |
Language: | unknown |
Published: |
Nofima AS
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11250/2565948 |
id |
ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2565948 |
---|---|
record_format |
openpolar |
spelling |
ftnofima:oai:nofima.brage.unit.no:11250/2565948 2023-05-15T15:39:54+02:00 Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 Østli, Jens 2009 application/pdf http://hdl.handle.net/11250/2565948 mis unknown Nofima AS Nofima rapportserie https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=995FmeC7iShNAQtLe198gLxiKcn0e5Sf0QCBlpY0oyY%3d&docid=068c801023ffd429c97d8d2a36a976519 Nofima AS: 20325 urn:isbn:978-82-7251-737-2 http://hdl.handle.net/11250/2565948 cristin:1175187 11 46/2009 Research report 2009 ftnofima 2022-11-18T06:50:57Z Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurdert å være meget bra, men for den franske kunden var loinsen for stor, for mørk og for spaltet. Kunden hadde ønske om å bruke produktet til brettpakking for distribusjon i supermarkeder, men den ble oppfattet som uegnet til denne anvendelsen grunnet nevnte forhold. Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 publishedVersion Report Båtsfjord Nofima Knowledge Archive (Brage) Dalvik ENVELOPE(17.549,17.549,69.072,69.072) Torsken ENVELOPE(17.098,17.098,69.337,69.337) |
institution |
Open Polar |
collection |
Nofima Knowledge Archive (Brage) |
op_collection_id |
ftnofima |
language |
unknown |
description |
Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurdert å være meget bra, men for den franske kunden var loinsen for stor, for mørk og for spaltet. Kunden hadde ønske om å bruke produktet til brettpakking for distribusjon i supermarkeder, men den ble oppfattet som uegnet til denne anvendelsen grunnet nevnte forhold. Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 publishedVersion |
format |
Report |
author |
Østli, Jens |
spellingShingle |
Østli, Jens Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
author_facet |
Østli, Jens |
author_sort |
Østli, Jens |
title |
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
title_short |
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
title_full |
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
title_fullStr |
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
title_full_unstemmed |
Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009 |
title_sort |
aker seafood: superkjølt torsk og hyse fra båtsfjord via dalvik på island til boulogne sur mer i frankrike - vurdering av produkter hos viviers marins i boulogne sur mer 16. januar 2009 |
publisher |
Nofima AS |
publishDate |
2009 |
url |
http://hdl.handle.net/11250/2565948 |
long_lat |
ENVELOPE(17.549,17.549,69.072,69.072) ENVELOPE(17.098,17.098,69.337,69.337) |
geographic |
Dalvik Torsken |
geographic_facet |
Dalvik Torsken |
genre |
Båtsfjord |
genre_facet |
Båtsfjord |
op_source |
11 46/2009 |
op_relation |
Nofima rapportserie https://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=995FmeC7iShNAQtLe198gLxiKcn0e5Sf0QCBlpY0oyY%3d&docid=068c801023ffd429c97d8d2a36a976519 Nofima AS: 20325 urn:isbn:978-82-7251-737-2 http://hdl.handle.net/11250/2565948 cristin:1175187 |
_version_ |
1766371998480465920 |