Konsekvensutredning ny nasjonalpark i Bardu. Delutredning reindrift - Eilertsen, Svein Morten (Bioforsk, 2018)
Rapporten er en delutredning for reindrift i konsekvensutredningen for etablering av et vern i Bardu. Delutredningen vurderer konsekvensene for landskapet dersom området ikke blir vernet og dersom det blir vernet som nasjonalpark.