Økonomien i jordbruket i Nord-Norge. Driftsgranskingene i jord- og skogbruk 2003. Aktuelle artikler og tabellsamling 1999-2003 - Hansen, Øyvind (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning, 2018)
publishedVersion