Økonomien i jordbruket i Nord-Norge. Driftsgranskingene i jord- og skogbruk 2005. Aktuelle artikler og tabellsamling 2001-2005 - Hansen, Øyvind (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning, 2018)
publishedVersion