Økonomien i jordbruket i Nord-Norge. Driftsgranskingene i jord- og skogbruk 2007. Aktuelle artikler og tabellsamling 2003-2007 - Hansen, Øyvind (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning, 2018)
publishedVersion