Nieuwe Wassende Pas-Caart van de Westelykste Zee Custen van Europa strekkende van Hitland, Fero en Ysland, achter Yrland om, tot de Vlaamse en Canarife eylanden, als mede tot voorby het naauv van de Straat [Material cartográfico] = Nouvelle Carte reduite des Côtes Occidentales de l'Europe depuis les Iles de Hitland, Fero Islande, en passant á l'Ouest de l'Irlande jusques aux Açores, Canaries, comme aussi jusques par de la le Detroit de Gibraltar - Keulen, Johannes van, 1654-1715 (Joannes van Keulen)
Mapa gravat amb rumbs = Mapa grabado con rumbos Títol amb orla = Título con orla Copia digital. Madrid : Ministerio de Cultura. Subdirección General de Coordinación Bibliotecaria, 2008