Chemical denudation rates in the Wydrzyca catchment (Bellsund, Spitsbergen) - Chmiel, Stanisław (1963- ); Bartoszewski, Stefan; Siwek, Krzysztof (Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2011)
artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio B, Geographia, Geologia, Mineralogia et Petrographia Vol. 66 (2011), 1, ss. 115-128 streszcz. pol. tyt. równol. w jęz. pol.: Wielkość denudacji chemicznej w zlewni Wydrzycy (Bellsund, Spitsbergen) artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio B, Geographia, Geologia, Mineralogia et Petrographia Vol. 66 (2011), 1, ss. 115-128 streszcz. pol. tyt. równol. w jęz. pol.: Wielkość denudacji chemicznej w zlewni Wydrzycy (Bellsund, Spitsbergen)