Utmaningar när hemmet involveras i läsningen - Dahlbäck, Ann-Charlotte; Johansson, Kristina; Dahlberg, Mona; Brännström, Anna; Lundström, Gunilla; Hortlund, Elisabeth; Manderstedt, Lena; Palo, Annbritt (Luleå tekniska universitet, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, 2021)
Läsprojekt ihop med vårdnadshavare kan ge guldstunder, men i värsta fall även öka kunskapsklyftorna. Här berättar lärare, från två F-3 skolor i Piteå, om sina erfarenheter efter att ha genomfört ett läsprojekt med forskares hjälp. Godkänd;2021;Nivå 0;2021-05-10 (alebob)