Kiruna - Innovativa kloka små och medelstora städer : Kiruna Sustainability Centre: Slutrapport för Systemintegration - Nilsson, Kristina L.; Sjöholm, Jennie; Åhlund, Christer; Saguna, Saguna (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2020)
Kiruna Sustainability Centre