Innovationslabb för social inkludering : Erfarenheter från Vinnova-finansierade projekt - Malin, Gawell; Lindberg, Malin; Truls, Neubeck (Luleå tekniska universitet, Människa och teknik, 2020)
I boken presenteras en analys av erfarenheterna från tio projekt som finansieras inom Vinnovas utlysning ”Social innovation mot segregation – finansiering av innovationslabb för ökad inkludering” under perioden 2017-2019. Analysen bygger på projektledarnas erfarenheter av att leda och organisera innovationslabben, som dokumenterats genom workshops, enkät och projektmaterial. Rapporten är framtagen inom ramen för det kunskapsstöd som letts av Ideell Arena i samarbete med Södertörns högskola och Luleå tekniska universitet.