Elsa och Sven Thysells Stiftelse för konstruktionsteknisk forskning inom väg och vatten vid Luleå tekniska universitet : En skrift tillägnad Donator Sven Thysell på 100-årsdagen 2016-09-02 - Elfgren, Lennart; Emborg, Mats (Luleå tekniska universitet, Byggkonstruktion och brand, 2016)
Denna skrift ger en kort beskrivning av Elsa och Sven Thysells stiftelse för konstruktionsteknisk forskning inom väg- och vatten vid Luleå tekniska universitet. Skriften har sammanställts inför donator Sven Thysells 100-årsdag den 2 september 2016. Vi är mycket tacksamma för det stöd Stiftelsen har gett och ger till konstruktionsteknisk forskning vid LTU. Stödet betyder mycket för att vår verksamhet skall kunna utvecklas till nytta för samhället