[Turné i Kina] (2017)
Turné i Kina 3–13 dec. Framförandet ingick i First international etnic choir festival in Kaili, Kina i samarbete med International Federation for Choral Music. Medverkande Medlemmar ur Erik Westbergs vokalensemble Katarina Barruk – jojksolist Erik Westberg – dirigent Repertoar 10 augusti: Trilo för kör – arr. Ale Möller (f. 1955). Ack, ack om det vore dag - arr. Per Ekedahl Dansa Kicki! - arr. Anders Nyberg Hieggan vuöllie, Gávtjávrien vuöllie - solo + kör Njoktje - Frode Fjellheim Mov allhtere vaerine tjuavka - Frode Fjellheim A sister from the North - Frode Fjellheim Limu, limu lima - arr. Hugo Alfvén I himmelen - trad. Karin Rehnqvist Sator - Bodvar D Moe Min Eallin - Kristin Boussard Evalina - solo Vuojhna Biegga - Jan Sandström Och jungfrun hon går i ringen - arr. Hugo Alfvén Repertoar 11 augusti: Limu, limu lima - arr. Hugo Alfvén Bäck Johans polska - Anders Nyberg Iedname - solo Ack, ack om det vore dag - arr. Per Ekedahl Hurra, här komma de gossar - arr. Gunnar Hahn Den blida vår - Gunnar Eriksson Delvieh - Frode Fjellheim Njoktje - Frode Fjellheim A sister from the North - Frode Fjellheim Hieggan vuöllie, Gávtjávrien vuöllie - solo + kör En vänlig grönska - EXTRA Turnéplan 3–5 aug Repetition vid Musikhögskolan i Piteå 6–7 aug resdagar 8 aug – Kortare medverkan vid öppningsceremoni 10 aug – Konsert vid Ethnic Culture Theater 11 aug – Konsert vid Ethnic Culture Theater 12 aug – Kortare medverkan vid avslutningsceremoni 13 aug – resdag Vokalensemblen har erhållit projektstöd från Region Norrbotten. Durata anger total tidsmängd unik musik. Validerad;2017;Nivå 1;2017-12-18 (svasva)