Svensk Blåsorkestermusik genom tre sekler : Konsert med Arméns Musikkår (2016)
Konsert med Arméns Musikkår i Berwaldhallen den 13 november 2016 kl 15.00 - Svensk Blåsorkestermusik genom tre sekler. Dirigent: Petter Sundkvist. Konserten spelades in av Sveriges Radio P2, producent Evert van Berkel Program: Bernard Crusell - Uvertyr till den lilla slavinnan Mats Janhagen - Fagottkonsert op.11, soloist Sebastian Stevensson Lisa Streich - Ark, uruppförande, Sveriges Radios beställningsverk Paus Kurt Atterberg - I Folkparken Karl-Birger Blomdahl - Kammarkonsert, pianosolist Martin Sturfält Torbjörn Iwan Lundqvist - Arktis Validerad; 2016; Nivå 1; 2016-12-19 (kribac)