Hur påverkar geotekniska borrmetoder omkringliggande jordmaterial? : Jämförelse av några borrningsmetoders påverkan via fullskaleförsök i Malmberget. - Knutsson, Sven; Viklander, Peter (Luleå tekniska universitet, Geoteknologi, 2013)
Godkänd; 2013; 20121128 (svek)