Arbetsmiljön på Luleå Järnverk åren 1968- 1981 : En undersökning av arbetsmiljön på järnverket i Luleå sett ur företagstidningarna Vårt NJA och Luleå Bulletinens synvinklar - Bucht, Thomas (2013)
Validerat; 20131029 (global_studentproject_submitter)