Föreställningar om och användning av det balanserade styrkortet ur ett lokalt perspektiv : en fallstudie inom ett verksamhetsområde i Luleå kommun - Anttila, Emil; Vasic, Ljubisa (2009)
Validerat; 20101217 (root)