Ungdomar i Piteå-Tidningen : en studie av lokaltidningens bidrag till konstruktion och reproduktion av kulturella överenskommelser rörande unga - Lundberg Rönnqvist, Mari; Söderman, Anna (2006)
Validerat; 20101217 (root)