Destinationsutveckling ur ett upplevelseproduktionsperspektiv : En kvalitativ studie av upplevelser hos medlemmar i destinationsorganisationen Piteå Presenterar - Fjäll, Veronica; Karlsson, Kristin (2011)
Validerat; 20110807 (anonymous)