Lagerkostnad för reservdelar : En analys av arbetssätt och lagervärden för reservdelar hos Scania Industrial Maintenance i Luleå - Eriksson, Henrik; Svärd, Jacob (2016)
Validerat; 20160707 (global_studentproject_submitter)