Ett mentorprojekt för gymnasieelever i Luleå : – exempel på matematik för att inspirera - Grevholm, Barbro; Lundqvist, Josefin; Persson, Lars-Erik; Wall, Peter (Luleå tekniska universitet, Pedagogik, språk och Ämnesdidaktik, 2012)
Godkänd; 2012; 20120521 (wall)