Byggtekniska åtgärder för energieffektivisering av kulturhistorisk värdefull byggnad : En fallstudie av Gamla rådhuset i kvarteret Stadsvapnet 6, Piteå - Cruz, Ronald (2014)
Validerat; 20140828 (global_studentproject_submitter)