"Man har ju alltid att lära från varandra på något sätt" : om möjligheterna att utveckla ett samarbete mellan inriktningarna Idrott och hälsa med friluftsprofil vid Luleå tekniska universitet och Friluftsgymnasiet i Luleå - Sjöberg, Kristina; Wiklund, Greta (2004)
Validerat; 20101217 (root)