Traditionella situationsfaktorers påverkan vid utformandet av ett balanserat styrkort : fallstudier av Luleå Kommun och SSAB Tunnplåt - Sandström, Daniel; Holmberg, Kristoffer (2003)
Validerat; 20101217 (root)