Politikern F. A. Bäckströms familje- och arbetsliv åren 1866- 1935 : en historisk mikro- och fallstudie över en vardagspolitikers livshistoria kopplat till karriärtyp, karriärväg, ideologisk förankring, yrkesroll samt livsform - Bäckström, Ann-Sofie (2009)
Validerat; 20101217 (root)