Sprinkleranläggningar och det allmänna vattenledningsnätet i Luleå kommun : Risker för det allmänna vattenledningsnätet och sprinkleranläggningar vid direktkoppling av sprinkleranläggningar på det allmänna vattenledningsnätet - Lundström, Jim (2013)
Validerat; 20131211 (global_studentproject_submitter)