Förstå det förflutna - forma framtiden : ett pedagogiskt arbete om historia bland femteklassare på Triangelskolan i Kiruna - Grape, Monica; Ring, Maria; Wälitalo, Gunnel (2002)
Validerat; 20101217 (root)