Traffic safety research at LTU - Rosander, Peter (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2011)
En kort översikt av avslutad och pågående trafikforskning vid Luleå tekniska universitet, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser. Dessutom några fakta om universitetet -geografisk utbredning, några siffror som beskriver verksamheten och organisationen samt vår forskning och utbildning. Godkänd; 2011; 20120410 (petros)