Aktivitet: Byggforum i Luleå - Erikshammar, Jarkko (Luleå tekniska universitet, Industriellt och hållbart byggande, 2012)
Evenemang (konferens etc): Byggforum i Luleå : 14 November 14/11/2012 - 14/11/2012; Startdatum: 14/11/2012; Slutdatum: 14/11/2012; Projekt: Byggforum i Luleå; Projekt: Byggforum i Luleå; Roll: Deltagare; Typ: Organiserade av och deltagande i konferenser, workshops, kurser, seminarier - Deltagande i workshop, seminarium, kurs