Aktivitet: Ansökt och beviljats medel för kompetensutvecklingsmedel för Träbyggnad 34 000 SEK - Erikshammar, Jarkko (Luleå tekniska universitet, Industriellt och hållbart byggande, 2009)
Vid Luleå tekniska universitet har parterna, dvs arbetsgivaren, Seko, SACO och Fackförbundet ST kommit överens om att avsätta kompetensutvecklingsmedel. Som institution/avdelning/enhet inbjuds att ansöka om medel för kompetensutveckling som gynnar individens eller gruppens arbetsmiljö och yrkesroll. Land: Sverige; Ort: Luleå; Startdatum: 01/01/2009; Slutdatum: 01/01/2009; Roll: Deltagare; Typ: Övrigt (t.ex. priser, externa föreläsningar och andra aktiviteter) - Priser, stipendier, utmärkelser