Snow quality in the city of Luleå : a ten year overview - Reinosdotter, Karin; Viklander, Maria (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2005)
Godkänd; 2005; Bibliografisk uppgift: Varianttitel: 15th NRB Symposium, Sweden; 20090113 (ysko)