Gällivare Hot Five (2014)
Gällivare Hot Five är en hotkvintett modellerad efter Quintette du Hot Club de France, bildad av Stephane Grappelli och Django Reinhardt i Paris på 1930-talet. Vi har i olika konstellationer spelat ihop sedan 1977. Vi spelar originalmusik av Django och Stephane och en hel del annat, somt egenskrivet.Gällivare Hot Five spelar på Krokodil i Piteå 3 maj 2014.Konsert vid den internationella Festival Django Reinhardt, Samois sur Seine, Frankrike 28 juni 2014.(Gallivan Hot Five Quintet i det bifogade programbladet) Validerad; 2014; 20141123 (tola)