Kiruna : Rymdvägen (Tromsö : Tromsø International Film Festival, 2013)
Regi:Liselotte Wajstedt Manus: Liselotte Wajstedt Producent: Anna G. Magnúsdóttir Dramaturg: Per Zetterfalk Kiruna skall flytta. Hela kvarteret skall rivas, hus skall flyttas och ny stadsdel byggas. Liselotte Wajstedt, uppvuxen på Bolagsområdet, försöker febrilt få tag i både sina ljusa och mörka minnen från uppväxttiden bland de älskade betongblocken, innan det hela raseras. Hur minns vi det vi glömt? Sändningstider: SVT2 Torsdag 11 jul 2013 kl 20.00, SVT2 Lördag 13 jul 2013 kl 16.25, SVT2 Söndag 14 jul 2013 kl 23.50 Validerad; 2013; 20130414 (perzet)