Stefan Isaksson Kvartett (Piteå, 2011)
Stefan Isaksson Kvartett spelar konsert på jazzklubben i Piteå den 18 mars. Även i Abisko den 19:e och i Gällivare den 20:e. Stefan Isaksson tenorsax, Tommy Lakso gitarr, Tommy Skotte kontrabas, Jerker Johansson trummor Godkänd; 2011; 20111205 (tola)