Verkstad Gatusektioner som klarar vinter : Viktiga stråk i Gällivare - Vitplan - Johansson, Charlotta (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2013)
Frågor att diskutera:‐ Stråk: ‐ vilka är stråken vinter respektive sommar?• Vad är huvudstråk vinter/ sommar ‐ hur ska vi nyttja,faciliteter och vilken utformning krävs? (Underlagforskning ‐ vindstudie, rörelse, koppling och funktion)• Utformning/ gatusektioner huvudstråk sommar/vinter?• Målpunkter – koppling som behövs för stråk‐ Projektets tidplan? Vad och när blir ”slutprodukten”?Forskning?‐ Upplägg/ möten framöver (tidplan och upplägg – behov) Godkänd; 2013; 20150401 (chjo) Attract - Attraktiva, hållbara livsmiljöer i kallt klimat