FramRás i Torshavn (Torshavn, Färöarna, 2010)
Uruppförande av tonsättaren Tróndur Bogasons komposition Stille! på festivalen FramRás i Torshavn. Söndagen den 19 september 2010 uruppförde Norrbotten NEO, tonsättaren Tróndur Bogasons komposition Stille! på festivalen FramRás i Torshavn. Verket beställdes av Nordens Hus på Färöarna. Färöingen Tróndur Bogason född 1976, numera bosatt och verksam i Köpenhamn är en flerfaldigt prisbelönt tonsättare.Konserten spelades in av den Färöiska radion. Udgivelsesdato: 19.09.2010 Validerad; 2010; 20120116 (johsod)