Orgelsymfoni : Charles Tournemire och Johann Sebastian Bach spelas av Gary Verkade (Piteå : Orgelakademi vid LTU, 2015)
Charles Tournemire and Johann Sebastian Bach are played by Gary Verkade on LTU's Woehl Organ in Studio Acusticum, Piteå ORGELSYMFONIsöndag, 4 oktober 2015 kl. 19.00Musikhögskolan i Piteå Studio Acusticumspelas avGARY VERKADEIJOHANN SEBASTIAN BACH1685 – 1750Preludium och fuga A-moll, BWV 543IICHARLES ARNOULD TOURNEMIRE1870 – 1939Symphonie Sacrée, op. 711936IIIJOHANN SEBASTIAN BACH1685 – 1750Preludium och fuga Ess-dur, BWV 552 Godkänd; 2015; 20151202 (gave)