Jesu sju ord på korset (Luleå, 2010)
Erik Westbergs Vokalensemble Norrbottens Kammarorkester Dirigent Erik Westberg Framför en scenisk föreställning av: Dietrich Buxtehude - Klag-Lied Björn Andor Drage - Klag-Lied Arvo Pärt - Psalom James MacMillan - Seven Last Words from the Cross Arrangör: Norrbottensmusiken Premiär Luleå Domkyrka 29.03.2010 Validerad; 2010; 20120116 (johsod)