Raise Your Hand : Turné med Erik & The Grownups (Norrbottensmusiken, 2011)
Konsertprogram med soulmusikTurné i Norrbottens län (Jokkmokk, Arvidsjaur, Arjeplog, Älvsbyn, Piteå, Kalix, Luleå, Överkalix, Kiruna, Gällivare, Övertorneå)sammanlagt 27 föreställningar under perioden 10-28 oktober 2011Producent Norrbottensmusiken Godkänd; 2011; 20111108 (johsod)