Thailändsk Afton : Lay Krathong och Halloweenfest (2015)
Jag hade förmånen att bli tillfrågad om att kompa några av Thailands större stjärnor vid en tillställning på Sjöbodan i Piteå. I´d Fly heter den ena (länkar och affischer kommer separat), Kob Taxi samt Vid Hyper. Vid Hyper kompade jag den 6:e juni i år på Norrmalmia här i Piteå. Kob Taxi har jag kompat en gång tidigare, 140607.Syftet med spelningarna är att leverera en trevlig kväll till länets alla invandrade Thailändare/skor. Antalet i publiken har varit stadigt alla 3 tillfällena-ca 300 och flest kvinnor. Som ni kan se av de bifogade affischerna har även lokala grupper medverkat med underhållning av olika typer. Jag bifogar info om de 3 stjärnorna från Thailand. Jag söker alltså för 3 tillfällen jag har kompat dessa 3. Godkänd; 2015; 20151126 (arha)