Jienat : Arctic World Music (2012)
Turné med Jienat, Nordnorge 8-13/9 2012Jienat är ett projekt startat av Andreas Fliflet, Norge. Musiken kallar han arktisk världsmusik med sånger på tex Kildrin- och Enaresamiska. Turnén, som var premiär för musiken från skivan Mira, genomfördes 8-13/9 2012 i Kautokeino, Hammerfest, Alta, Tromsö och Ballstad. Bandet bestod av slagverkarna André Ferrari, Valter Kinbom och Micke Nilsson. Sångare var Maria Juuso Engström, Åsa Granlund Jonsson och Johanna Grussner samt Andreas Fliflet på sång och bas. Validerad; 2012; 20121206 (marjuu)