Gällivare Hot Five med Kicki Enqvist spelar på Boston Jazzklubb i Skellefteå (Skellefteå : Jazzklubb Boston, 2015)
Gällivare Hot five är en kvintett som specialiserat sig på Django ReinhardtThomas Nystrom-violin, Tommy Lakso-gitarr, Lars-Erik Sundqvist-gitarr, Dan Engman-gitarr, Gert Dahlström-bas. Kicki Enqvist följer också med denna dag som gästsolist. Godkänd; 2015; 20151130 (tola)