Master class improvisation i Kielce, Polen (2012)
Improvisation för ungdomar som genererar att 22 (tjugotvå) polska presumtiva studenter vid LTU kommer till Blue Bird Camp i Kalix 15-17/2 2013. Dom tillsammmans med sina polska lärare kommer även att få en rundvandring på Musikhögskolan i Piteå. Jag har även knutit an Musikalisk gestaltning och lärande vid LTU till projektet. Ett tjugotal studenter från LTU kommer att medverka vid Blue Bird Camp i Kalix. Förutom nämnda så kommer jag med ett tiotal lärare och ett sjuttiotal elever från Norrbottens musik och kulturskolor att medverka. Här snackar vi verkstad. Godkänd; 2012; 20121209 (tola)