En välgörande kväll : Ett Musikaliskt Kinderegg (2015)
Denna konsert (i Rotarys regi) hölls med syfte att dra in pengar till ett vattenprojekt på Sri Lanka. För mer info om vattenprojektet hänvisar jag till Piteå Rotaryklubb Jens Sperens ( jens.sperens@norrvision.se ). Konserten hölls i Acusticum (Piteå) och var välbesökt (ca 450 blandad publik). Jag deltog som medlem i Trio Biff och vi kompade affischnamnen Anna-Lotta Larsson ( http://www.anna-lottalarsson.se/ ) samt hemmasonen Ronny Eriksson ( https://sv.wikipedia.org/wiki/Ronny_Eriksson ) Trion består också av Robert Svensson samt Björn Hällis, bägge arbetar som Universitetslektorer på Ltu. Vi blev alltså kontrakterade som ackompanjatörer men spelade även egna låtar och arrangemang. Jag bifogar mail med affischer mm. Godkänd; 2015; 20151126 (arha)