En romansafton (2014)
Konsert på Kulturens hus i Luleå den 29:e mars 2014Medverkande:Lona Mohr-Villadsen Beccau - sopranHelge Kjekshus - pianoRepertoar: Sibelius, Jean- Flickan kom från sin älsklings möte- Den första kyssenDebussy, Claude- Ariettes oubliées C'est l'extase Il pleure dans mon coeur L'ombre des arbres Chevaux de bois Green (aquarelle) Spleen (aquarelle)Grieg, Edvard- Tre lyriske stykker Notturno Hjemve Bryllupsdag på TroldhaugenSchierbeck, Poul- Vårregn- De 3 prinsesser- Den trofaste hustru- Sang på floden Godkänd; 2014; 20140528 (johsod)