JP Johanssons Kombo (Malmberget : Gällivare kommun kultur, 2014)
Konsert med JP Johanssons Kombo under Gällivare Kulturfestival på Nordan i Malberget 4 oktober 2014.Jazzgruppen Jerker Johansson Band möter folkmusikgruppen JP Nyström i en spännande mix av jazz, visa och folkmusik.JP Nyströms består av: Svante Lindkvist, Göran Eriksson, Mats Olausson, Markus Falck och Ulf ”Flu” Jonsson.Jerker Johansson Band: Tomas Henriksson, Gert Dahlström, Kicki Enqvist, Tommy Lakso och Jerker Johansson Godkänd; 2014; 20141123 (tola)