Peter Dahlgren Trio på Musikomat i Luleå (Luleå, 2011)
Konsert 20:e och 21: maj på Musikomat i Luleå Peter Dahlgren (Norrbotten Big Band) trombon, Tommy Lakso gitarr, Tommy Skotte kontrabas Godkänd; 2011; 20111205 (tola)