Konstnärliga utbildningar och vetenskap : ett exempel från Luleå Tekniska Universitet - Ahlqvist-Juhlin, Maria; Guermouche, Oscar; Koblanck, Maria (Luleå tekniska universitet, Medier, ljudteknik och teater, 2014)
Godkänd; 2014; 20141014 (andbra)